Wat wij doen

“Met een klein efficiënt team van vier enthousiaste ICT-professionals gaan we al ruim negen jaar tot het uiterste om ervoor te zorgen dat onze klanten over een betrouwbare en veilige ICT-omgeving beschikken. Wij achten het belangrijk dat jij voor alles bij ons terecht kan. Dus niet van het probleem naar de muur, maar gewoon één partij, met één contactpersoon die alles regelt!

Systeembeheer en netwerkbeheer
De beste service voor een eerlijke prijs. Want als MKB-ondernemer is een degelijk, betrouwbaar systeembeheer pure noodzaak. Je hebt het nu eenmaal nodig om de boel aan de gang te houden. Wij begrijpen dat je liever geen systeembeheerder op de loonlijst wilt zetten. Wij hebben de oplossing; wij! We bespreken graag de opties die gelden voor jouw unieke bedrijfssituatie.

Mobiel werken
Bangladesh, Chili, Doetinchem of New York wij zorgen ervoor dat het bedrijfsnetwerk overal werkt. Zo kun je effectief en efficiënt werken, overal en onderweg. Wij zorgen ervoor dat dit allemaal simpel, veilig en betrouwbaar gaat. Laat ons adviseren zodat je de opties volop benut!

Monitoring
Monitoring is een must. Je zult de infrastructuur van de ICT constant moeten bewaken zodat fouten en vast lopers voorkomen worden. Ook als je niet de nodige mankracht en financiële onuitputtelijke middelen hebt, zoals multinationals, regelen wij de monitoring.

Detachering
Is jouw bedrijf op zoek naar een IT Professional voor een Supportfunctie of Beheerfuncties? Ook dan kunnen wij helpen met een gekwalificeerde professional. Bijvoorbeeld voor het beheer van systemen, werkplekken, netwerken, verschillende applicaties en als medewerkers voor de helpdesk en installatie bijvoorbeeld.

Online Back-up
Wij werken met ons eigen back-up systeem. Dat vinden wij prettig en veilig. Met de online back-up van ERS-ICT ben je verzekerd van voldoende, betrouwbare, snelle en krachtige opslag. Wij scheiden de back-up geografisch in twee verschillende datacenters. Gewoon omdat dat kan.

Hardware verkoop en software verkoop
Wij bieden graag onze automatiseringsoplossingen aan. In het geval dat er hardware of software nodig is, adviseren en leveren wij deze. Om de juiste match te vinden voor iedere ondernemer werken wij met verschillende leveranciers en merken.

Beveiliging
De beveiliging van jouw informatiesystemen begint met het maken van een gedegen beveiligingsplan. In dit plan beschrijven wij daarom wie welke informatie mag raadplegen. Daarnaast wordt beschreven hoe belangrijk het is om bepaalde informatie te beveiligen tegen raadpleging of wijziging door onbevoegden. Wij streven ernaar onze klanten zo goed en volledig mogelijk te informeren.

Wij werken o.a. voor

Partnerships:

© ERS ICT | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden