Over ERS

ERS denkt en doet als een MKB-ondernemer, net zoals jij dus. Dat is duidelijk terug te zien in onze adviezen, werkwijze en strategie. We werken erg graag voor ondernemers en bedrijven in de omgeving van Doetinchem. Dit vooral omdat we onze klanten graag willen kunnen bezoeken.

ERS-ICT is een helder, goudeerlijk bedrijf zonder wachtrijen of omslachtig ticketsysteem. Bij ons krijg jij je eigen contactpersoon, die altijd voor jouw bedrijf klaar staat. Heel eenduidig, kraakhelder en eigenlijk niet meer dan normaal als het aan ons ligt.

Wij werken vanuit ons inlevingsvermogen. Wij werken sec op maat. Wij zetten grote en kleine netwerken op met evenveel liefde en aandacht. Dat geldt ook voor het beheer van die netwerken natuurlijk.

Wij zijn jouw eigen automatiseringsafdeling. Voor deze week, volgend jaar of eens in de maand. Of het nu gaat om systeembeheer, netwerkbeheer, ondersteuning, advies, onderhoud of allemaal.

ICT is tegenwoordig een dagelijkse zorgtaak. Om bedrijven te ontlasten en tegelijkertijd te versterken stellen wij ons graag op als jullie externe IT-afdeling. Je vindt het wellicht prettig om te weten dat wij werken met verschillende leveranciers en merken. Zo vinden wij altijd de perfecte match voor een onderneming.

 

Wij werken o.a. voor

Partnerships:

© ERS ICT | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden