Welkom bij ERS ICT

6 belangrijke redenen

Dichtbij
Wij wonen en werken in de omgeving van Doetinchem. Wij werken erg graag voor lokale bedrijven in de mooie Achterhoek & Liemers, maar rijden (bijna) net zo graag naar Twente en Brabant.

Van A tot Z
We verzinnen, denken mee, ontwikkelen en structuren het niet alleen, we leveren, installeren en onderhouden ook de ICT-omgeving van MKB-bedrijven.

Betaalbaar
We zoeken altijd naar de beste en voordeligste optie, van de aanschaf van een nieuwe computer tot volledig netwerkbeheer.

Snel
Zit je met een echt urgent probleem? Wij doen er direct alles aan om dit op te lossen. Op afstand of bij jou op de zaak. Want over 6 dagen kan iedereen. Wij komen vandaag.

Eigen contactpersoon
Kies je voor ERS dan kies je voor een persoonlijke aanpak. Je krijgt jouw eigen contactpersoon. Wij houden van korte lijnen, daadkrachtige communicatie en helder zakendoen. Dat vinden wij heel normaal.

Altijd op maat
Wij beseffen heel goed dat ieder bedrijf uniek is en vraagt om een eigen behandeling. ERS dealt met alle omstandigheden en wensen. Daar zijn wij goed in. Bijvoorbeeld als: Een ICT’er wel noodzaak is maar je liever geen extra personeelslid hiervoor aanneemt. Of als je hulp nodig hebt bij het goed inrichten van de werkplek. Of als je op zoek bent naar gewoon eerlijk, tailormade advies.

Wij werken o.a. voor

Wij zijn er voor uw systeembeheer, ondersteuning en advies

Erwin Kocken

Senior Network Engineer

Rene Woeltjes

Financieel directeur

Erik Rozendom

Senior Network Engineer & directeur

Rob Krauts

Network Engineer

Partnerships:

© ERS ICT | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden